Vžigalnik s tiskom

NE DELAJTE SI ZALOGE!

Naročite ko potrebujete minimalno zalogo, po enaki ceni, kot bi naročili večjo količino.

Vžigalnik s tiskom in enako ceno,

ne glede na število barv

Vaš dostisk bo shranjen in v zelo kratkem času vam pošljemo novo minimalno količino. Skoraj tako, kot bi stopili v skladišče po nov paketek.

 

Za izdelke s to značko velja:

100% varen nakup

Če tako želite, vam pred prvim naročilom izdelamo vzorce z dotiskom za ogled in preiskus

Vžigalnik s tiskom po izbiri naročnika.

Postopek je enostaven. Ob prvem naročilu uredimo izgled vžigalnika, grafiko, barve, kasneje samo donaročate. Minimalna količina je določena pri vsakem artiklu. 

Zakaj bi hranili svoj denar v veliki zalogi, ko za isto ceno lahko naročate takrat, ko vam zmanjka.

Možna je tudi personalizacija! Za vaše posebne stranke lahko naročite tudi vžigalnike z njegovim imenom.  

Dotisk vžigalnikov

Zaradi posebne tehnologije tiska, lahko natisnemo skoraj vsako grafiko, od fotografije do logotipa. Število barv je nepomembno in neomejeno v okviru tiskarske palete barv. Na vžigalnik natisnemo tudi belo barvo in 3D UV lak če bi želeli. Bela barva je izjemno pomembna pri tisku na temne vžigalnike. Na črnem vžigalniku naprimer, se pod barvo podloži bela barva, da barve pridejo do izraza. Fotografija na temnem vžigalniku brez bele podlage sploh ni vidna. Belo barvo na temnem vžigalniku tiskamo točno pod grafiko, seveda pa odvisno od samega dizajna lahko bela tudi izstopa.

Vžigalnik s tiskom

 

Vžigalnik s tiskom je nekakšen “virusni” oglaševalec. Z zadostno količino razdeljenih vžigalnikov, se pojavljate stalno in povsod. Mnogi naši naročniki dobesedno zasujejo svoje stranke z vžigalniki, tako da se njihova podoba pojavlja povsod, pri vsakem ognjišču, v avtomobilih, terasah, skupinskih dogodkih…

 

S – promocijski izdelki

V naši ponudbi boste našli več podobnih izdelkov, ki so nemoteči pri vsakdanjem življenju vaših strank, obenem pa ves čas prisotni in poskrbijo, da vas vaše stranke nikakor “ne morejo pozabiti” oz. “vas dati iz glave”. Včasih je ponudbe več, včasih malo manj. Odvisno od sezone, zaloge in zahtev kupcev.

Poglejte si še druge izdelke S kategorije (S = small)

 

Tržna raziskava izdelka: Vžigalniki 2020-2027