Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Delate sami ali delamo mi?

Obe varianti lahko uredimo. Postavimo vam sistem s katerim boste brez programerskega znanja izdelali in urejali svojo stran kot pravi profesionalec.

Lahko pa celotno skrb prepustite nam!

 

 

Naše delo:

Projekt spletna trgovina Vrtnarstvo Grah

Projekt spletna trgovina Vrtnarstvo Grah

Zahteve: Približati dostopnost dobro prodajanih izdelkov kupcem. Optimizacija procesov naročanja, pakiranja in dostave. Rešitve: Postavitev spletne trgovine po CGP podjetja. SEO Fotografiranje izdelkov Pred-nastavljene objave za Facebook v sklopu spletne strani

Projekt Grafični butik Škofja Loka spletna stran

Projekt Grafični butik Škofja Loka spletna stran

Zahtev naročnika ni. Vse je samo v naši glavi, ker "kovačeva kobila vedno pride zadnja na vrsto". Obnova stare strani je bila nujna, izvajamo jo pa postopoma, kakor nam čas dovoljuje. Naša lastna spletna stran in trgovina je tudi vedno poligon za testiranje, učenje in...

Projekt CEMEH spletna stran

Projekt CEMEH spletna stran

Zahteve: Sistem za samostojno izdelavo spletne strani Ureditev okolja za spletno stran. Domena + gostovanje. Rešitve: Registracija domene in spletnega gostovanja. Nastavitev strežnika na prave parametre. Postavitev CMS, sistema za samostojno izdelavo spletne strani....

Projekt KEENAN spletna stran

Projekt KEENAN spletna stran

Zahteve: KEENAN v lastnišvu podjetja ALLTECH je želel pospešiti svojo prisotnost na slovenskem trgu s svojimi mešalnimi prikolicami za za krmljenje živali. Rešitve: Z Google Ads oglasi smo takoj postavili Keenan med prve zadetke pri iskanju. Za cilj Googlovih oglasov...

Projekt Računovodski servis Erika spletna stran

Projekt Računovodski servis Erika spletna stran

Zahteve: Izdelava spletne prisotnosti kot projektna naloga ene od naših oblikovalk v sklopu študija na fakulteti. Rešitve: Registracija domene in ureditev spletnega gostovanja Postavitev CMS sistema Izdelava spletne strani. Dodatki: Skrita področja za dokumentni...

Projekt Mebor spletna stran

Projekt Mebor spletna stran

Zahteve: Generiranje povpraševanj Dinamično prikazovanje 10 jezikov Hitrost odpiranja po vseh kontinentih maksimalna SEO Rešitve: Postavitev spletne strani po CGP podjetja. SEO za posamezne države in njihovo terminologijo. Predpomnenje vsebine (caching), optimizacija...

Projekt SLOLES spletna stran

Projekt SLOLES spletna stran

Zahteve: Vzpostavitev spletnega portala, ki bi predstavil članstvo združenja, namen ter aktivnosti združenja. Rešitve: Registracija domene. Domena gostuje v sklopu našega gostovanja. Spletna predstavitev po osnovnih zahtevah. Predpomnenje vsebine (caching),...

Projekt GOtehnika spletna stran

Projekt GOtehnika spletna stran

Zahteve: Fotografiranje izdelkov Vzpostavitev spletne prisotnosti Rešitve: Fotografija na terenu Registracija domene in ureditev spletnega gostovanja Nastavitev strežnika na prave parametre Izdelava spletne predstavitve Poglejte njihov izdelek

Projekt FIBO spletna stran

Projekt FIBO spletna stran

Zahteve: Spletna prisotnost Približati sezonsko ponudbo kupcem na ogled Generiranje povpraševanj Rešitve: registracija domene ureditev spletnega gostovanja postavitev osnovne spletne strani ureditev vmesnika za samostojno urejanje Googla ads oglasi omejeni na določene...

Pogosta vprašanja:

Kaj je SEO

To je, če v Google vtipkate "dotisk darilne embalaže" in nas najdete na prvi strani precej na vrhu!
Poskusite, odprite google v novem zavihku!

Zelo na hitro. SEO je postopek opravil ali "optimizacija za spletne iskalnike" ki vas uvrsti visoko v iskalne rezultate spletnih iskalnikov npr. Google, Yandex in podobni.

Če se trudite nekaj prodati, je to skoraj obvezno delo na spletni strani. 

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Google Ads in nakupni proces

Googlovi iskalni oglasi so idealni za lovljenje kupcev, ki so že v nakupnem procesu.

Nakupni proces!

  1. Kupec je že zaznal potrebo po nekem izdelku ali storitvi.
  2. Kupec že raziskuje in išče izdelek ali storitev.
  3. V tem koraku se mu pojavi ponudnik s točno tistim izdelkom, katerega kupec išče.

Pomembno!

Oglasi se plačajo takrat, ko nekdo klikne na oglas in si ogleda vašo ponudbo. Cena oglasa ni omejena navzdol!

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kaj je CDN

CDN ali "content delivery network" je mreža strežnikov po svetu, na katere preslikamo spletno stran, da dosežemo izjemno hitro "dobavo" vsebin obiskovalcu spletnega naslova.

Posledično vsebina ki je v osnovi naložena na strežniku npr. v Sloveniji, ne potuje do Avstralije preko satelitov in oceanov. Taka pot bi bila dolga in stran se počasneje odpira. Hitrost odpiranja je pa pomembna za SEO in uporabnika.

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kaj je PAGE CACHING

Page Caching ali po slovensko predpomnenje spletne strani iz dinamičnih PHP poizvedb izdela HTML stran, jo shrani v predpomnilik in tako se stran neprimerno hitreje odpira obiskovalcem. Ob spremembah, se avtomatično izdela nova HTML predpomnjen stran.

Postopek je namenjan pospeševanju spletne strani in ugodno vpliva na uvrščanje strani v iskalne rezultate spletnih iskalnikov.

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kaj je CMS

CMS je kratica za "content management system". S tem sistemom lahko uporabniki sami urejajo svoje spletne strani, pišejo besedila, vstavljajo slike, filme, dodajajo nove strani, urejajo menuje... Vse to brez programerskega znanja in pomoči programerja ki sistem postavi in vzdržuje.

Naš sistem je enostaven in zelo zmogljiv. Primeren je za začetnike, ki se kasneje prelevijo v prave mojstre in odkrivajo "globje" funkcije CMS-ja.

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kaj je SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je sistem, prav tako CMS, kjer lahko kupec popolnoma definira želeni izdelek, sistem pa mu pošlje predračun/ponudbo z vsemi navodili za nakup na daljavo. Tako za prodajo izdelkov, ki jih je možno definirati, lastnik trgovine prihrani nemalo časa za samo prodajo.

Doseg spletne trgovine je neomejen, predstavlja pa kar nekaj priprav samih procesov prodaje v podjetju.

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kako dobim ime domene?

Vsako spletno mesto je definirano z neko IP številko, ki jo ponavadi skrijemo za človeku prijazno ime "graficni-butik.si".

SI domena je v lasti slovenske države, pod njo pa lahko dodeljujejo različna imena. Ime mora biti prosto, še ne zasedeno in lahko ga registrirate preko pooblaščenih registrarjev pr Arnes. 

Tako je pod vrhnjo domeno si lahko praktično karkoli. "moja-domena.si"

Seveda je potrebno potem ime domene še povezati z nekim spletnim strežnikom, ki "predvaja" vašo spletno stran ali trgovino!

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Kaj je SSL certifikat

Verjetno ste opazili URL naslove ki se začnejo s HTTPS in ne s HTTP.

Tehnologija SSL se imenuje "Secure Socket Layer".

HTTPS zaščiti komunikacijo med strežnikom in spletnim brskalnikov pred nezaželjenim prestrezanjem napadalcev.

Poznamo več vrst SSL cerifikatov. Osnovni so večinoma brezplačni, boljši in zahtevnejši pa so plačljivi.

Google že dolgo označuje spletne strani brez SSL certifikata kot "not secure" in vam v URL vrstici napiše "Nahajate se na nevarni spletni strani"

Sporočite če potrebujete našo pomoč!

Izdelava spletne strani, spletne trgovine, spletna stran, spletna trgovina

Spletna stran ali spletna trgovina

Spletna trgovina je nadgrajena spletna stran. Spletna stran obvezno mora pripeljati kupce, kar dosežemo na več načinov. Kupce mora zadržati na strani, vzbuditi zanimanje in vzpodbuditi k nakupu oz. naročilu. Najmanj kar mora narediti je, da obiskovalec strani pošlje zanimanje za izdelek ali storitev. Veliko je načinov, kako doseči, da obiskovalci pridejo na stran in te postopki poleg privlačnega dizajna naredijo spletno stran učinkovito.

Investicija v spletno stran se mora povrniti.