Pospeševanje prodaje

Kdor ne poskusi ne more vedeti!

Za naročnike pripravljamo prodajne in marketinške strategije, izdelujemo spletne strani in trgovine, ukvarjamo se s SEO, spletnim oglaševanjem (google ads) ipd.
Izvajamo aktivnosti za osvajanje tujih trgov, dvigovanje prepoznavnosti in kredibilnosti podjetij in izdelkov na tujih in slovenskem trgu.

 

Tiskamo, izdelujemo izdelke za sejemske predstavitve, izdelamo video, fotografiramo in še marsikaj.

 

Kakšen bi bil po formuli načrt za vas, vam povemo!
Najprej pa potrebujemo od vas nekaj informacij.

Kaj pa naj bi to pomenilo?

Vsekakor vam izdelamo izdelek po vaših željah. To ni vprašanje.

Vendar pa, če nam poveste kaj bi radi bolje prodajali, imamo mogoče tudi kakšno idejo ali iskušnjo iz mnogih naših uspešnih zgodb.

Naše ideje za vaš problem!

S težavami glede prodaje naših kupcev se ukvarjamo že skoraj polno tretje desetletje. Veliko uspešnih zgodb je že za nami. Veliko smo se v vsem tem času naučili in lahko rečemo,

to znamo in v tem smo dobri!

Veliko podjetnikov je zaupalo v naše delo, verjelo v naše ideje in danes slišimo pohvale, da smo šli pravo pot. Pohvala gre predvsem odprtosti in zaupanju teh podjetnikov, da so pristali na včasih nenavadne postopke, stopili korake v nepoznano področje in uspeli. 

Vse je odvisno od vas!

Če nam poveste kaj je tista tržna stvar, ki bi jo radi bolje prodajali, potem obstaja velika možnost, da bomo imeli kakšno dobro idejo. Če nam zaupate in ste dovolj pogumni, da se spustite v “pot navzgor”, če ste pripravljeni sodelovati in ne obupati ob prvem naporu, potem vas čez čas čaka uspešna zgodba in misel na stare “slabše” čase.

Roman

Roman

Marketing

Veliko je izobraževanj in raznih seminarjev na temo pospeševanja prodaje in marketinga, vendar v vseh 25. letih šolanja, obiskovanja seminarjev in marketinških delavnic, še nisem srečal predavatelja, ki bi predeval o oblikovanju.

Res se vse začne pri oblikovanju, preveč podjetij pa žal pri tem tudi konča.

Oblikovanje je pomemben korak, vendar je samo korak. Do cilja je potrebno veliko korakov.

Kaj je torej potrebno storiti?

1. korak

Povejte nam, kateri izdelek ali storitev bi radi bolje prodajali.

Če ne izrazite želje in ne poveste vaših težav, bomo izključno proizvodno podjetje, ki vam izdela izdelke po vaših željah. 

2. korak

Zaupajte našim izkušnjam in ne obupajte prehitro.
 

Ideje o čarobni palčki ne obstajajo, obstaja samo izbira prave poti in potrpežljiva hoja po tej poti.

3. korak

Podpirajte naše delo in sodelujte.
 

Brez vašega znanja in sodelovanja nam ne more uspeti. 

Kako do prve brezplačne informacije?

Področje marketinga je tako ekspertno in posebno, da po mailu ali preko nekega obrazca ne gre. Vsaj ne v začetku.

Za prvi korak, ki je zgoraj opisan, pokličite. Verjetno se bomo dogovorili za nek termin, ko je vsaj kakšno uro časa, ker se ob debati pojavi kar nekaj vprašanj.

Človeka iz naše ekipe z dolgoletnimi izkušnjami v marketingu lahko dobite na številki 059 33 44 52. Vsekakor pa mu lahko napišete tudi mail z vašimi podatki. Pripišite tudi izdelek ali storitev in poklical vas bo nazaj.

Neobvezno, nezavezujoče in brezplačno.

 

Naslov elektronske pošte: info@graficni-butik.si ali telefonska številka 059 33 44 52

Pospeševanje prodaje - marketing

Obvladovanje marketinga je posebno ekspertno znanje ki ga grafični oblikovalci večinoma ne poznajo. No nekateri so dobri v obeh “službah”, vendar so načrtno delali na tem. Žal se to področje prepušča ravno oblikovalcem, in se jih obremenjuje z zahtevanimi rezultati. Nikakor ne smemo mešati dveh služb v eno. Ne zna vsak član posadke pilotirati letala, kot ni vsak oblikovalec usposobljen marketinški strokovnjak. Ta dva poklica morata tesno sodelovati, še vedno pa sta to dve smeri, dva poklica ki se med sabo močno prepletata.