Dotisk darilne embalaže

Tudi male količine!

Brendiranje darilne embalaže!

Poznate situacijo, ko imate izdelano veliko naklado lepe darilne embalaže, vaš kupec pa želi svoj znak na embalaži? Takrat se pojavijo težave, kako prodati izdelke kupcu s takimi željami in majhno naročeno količino.

Dotisk darilne embalaže se večinoma izvaja na embalaži dobrih blagovnih znamk, ki jih naročniki uporabljajo za obdarovanje svojih partnerjev ali zaposlenih. Taka embalaža je v malih nakladah precej draga, zato se vedno izdeluje v velikih nakladah, da je cena primerna za izdelek ki je vanjo pakiran.

Naročniki želijo na darilni embalaži svoje logotipe ali kaj drugega. Zato se darilna embalaža brendira od enega kosa naprej.

Brendiranje darilne embalaže je zelo aktualno v prednovoletnem času. Seveda dotisk darilne embalaže izvajamo celo leto, ker obdarovanje ne pozna praznikov.

 

Večino embalaže dobimo od naročnikov, ki jo pred tem kupijo izdelano po naročilu v podjetju JAMNIK seveda pa tudi od drugih proizvajalcev.

Največja naročnika storitve sta Beryshka (spletna stran) in Monterosso, (spletna stran) poglejte pa še ostale naše reference

Skupno površina (m2)
Cena izdelka

Vpišite dimenzije škatle. Maksimalna višina kot je označeno na sliki je 10 cm. Čim bolj točen naj bo tudi podatek o količini.