Roll up stojala
ali drugače imenovana pingvin stojala

Roll-up stojala s plakatom.
V naši ponudbi roll up stojal lahko izbirate med tremi stojali različnih cenovnih razredov. Za vas smo že sestavili cenovno ugodne komplete stojal s plakati, vedno pa lahko seveda izberete tudi le stojalo brez plakata ali plakat brez stojala. 

Kako se postavijo stojala – ogled vseh variant!

Postavitev L1 in L2

Postavitev L3

Postavitev B1

Postavitev H1

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...

roll up stojala

B Class

Najbolje prodajana z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto!

roll up stojala

L Class

Cenovno zelo ugodna, vendar slabše kvalitete.

roll up stojala

H Class

Najdražja, prestižna!

Roll up stojala so zaradi svoje uporabnosti, enostavnosti in sporočilne moči, najbolj iskan promocijski izdelek. Transport oz. prenašanje je zaradi majhne teže in torbe povsem enostaven. Sporočilna moč velikega plakata ob pravem oblikovanju je res neverjetna.

Cenovni razredi pomenijo tudi razlike v kakovosti. Pri izbiri stojala so ključnega pomena potrebe in želje. Zato je pravilna odločitev zelo pomembna.

Na primer: Včasih lahko pridete v situacijo, ko na prodajo vaših izdelkov ne morete vplivati drugače, kot da na lokacijo postavite nekaj vidnega in s tem privabljate kupce. Včasih stojalo pošljete dobaviteljem po celem svetu. Takrat predvidite neko življenjsko dobo take postavitve in ne pričakujete, da bi komplet kadarkoli dobili nazaj.

To je le eden od primerov. Vsakdo pa ve, za kakšen namen bo uporabljal ta stojala in za to je pomembno, da izberete prav.

Trenutno so v naši ponudbi tri stojala – dve cenejši Roll up stojalo L1 in roll up stojalo L2 in eno malenkost dražje roll up stojalo B2.