Zložljiva stojala za tiskovine
Izpostavitve tiskanega gradiva na vidnem mestu!

Zložljiva stojala za tiskovine so ličen dodatek prostoru, v katerem sprejemate svoje stranke, in zelo praktičen pripomoček, ko želite strankam na enostaven in hiter način predstaviti različne informacije. Izbirate lahko med zložljivimi stojali X6, Z4 ali Z5. Razlikujejo se po izgledu, višini, številu odlagalnih polic in materialu, vsem pa je skupno to, da jih lahko postavimo kamorkoli v prostoru, lahko ob steno, ali pa kamorkoli na sredino prostora. Zložena stojala ne zasedejo veliko prostora in so varno pospravljena v torbi ali kovčku. Ker jih lahko pospravimo kar skupaj s tiskovinami, tako hkrati med prenašanje zaščitimo tudi prospekte. Postavitev pa je povsem enostavna in nam vzame zelo malo časa.

Zložljiva stojala za tiskovine srečamo praktično povsod, kjer imajo pristop naše stranke. Najpogosteje so to razni sejmi, saloni, hoteli, muzeji, trafike, info točke in pa tudi čakalnice in hodniki. Lahko jih postavite praktično kamorkoli želite, z našo ponudbo različnih stojal pa imate možnost, da lahko izberete pravo stojalo, ki najbolje paše v vaš prostor. Tako vaše stranke najlažje dostopajo do prospektov in drugih tiskovin, ki jih ponujate.

Zložljiva stojala za tiskovine lahko opremimo tudi z vašim logotipom in kontaktnimi podatki, za katere je priporočljivo, da so strankam vedno na voljo.

Poleg zložljivih stojal si lahko ogledate tudi ponudbo namiznih in stenskih stojal.

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...