Stojala za tiskovine

Zelo uporaben izdelek za prospekte in druge tiskovine.

Zložljiva stojala za tiskovine so ličen dodatek prostoru, v katerem sprejemate svoje stranke, in zelo praktičen pripomoček, ko želite strankam na enostaven in hiter način predstaviti različne informacije. Razlikujejo se po izgledu, višini, številu odlagalnih polic, materialu, vsem pa je skupno to, da pritegnejo pozornost. Zložena stojala ne zasedejo veliko prostora in so varno pospravljena v torbi ali kovčku. Ker jih lahko pospravimo kar skupaj s tiskovinami, tako hkrati med prenašanje zaščitimo tudi prospekte. Postavitev pa je povsem enostavna in nam ne vzame veliko časa.

Zložljiva stojala za tiskovine srečamo praktično povsod, kjer imajo pristop naše stranke. Najpogosteje so to razni sejmi, saloni, hoteli, muzeji, trafike, info točke in pa tudi čakalnice in hodniki. Lahko jih postavite praktično kamorkoli želite, z našo ponudbo različnih stojal pa imate možnost, da lahko izberete pravo stojalo, ki najbolje paše v vaš prostor. Tako vaše stranke najlažje dostopajo do prospektov in drugih tiskovin, ki jih ponujate.

Zložljiva stojala za tiskovine lahko opremimo tudi z vašim logotipom in kontaktnimi podatki, za katere je priporočljivo, da so strankam vedno na voljo.

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...