Pingvin stojala

Pingvin stojala in roll up stojala so najbolj iskani promocijski izdelki

Pingvin stojala!

Pingvin stojala

Video predstavitev pingvin stojal!

Pingvin stojala sestavljena v steno!

Pingvin stojala

Pingvin stojala so zaradi svoje uporabnosti, enostavnosti in sporočilne moči, najbolj iskan promocijski izdelek. Transport oz. prenašanje je zaradi majhne teže in torbe povsem enostaven. Sporočilna moč velikega plakata ob pravem oblikovanju je res neverjetna.

Cenovni razredi pomenijo tudi razlike v kakovosti. Pri izbiri stojala so ključnega pomena potrebe in želje. Zato je pravilna odločitev zelo pomembna.

Na primer: Včasih lahko pridete v situacijo, ko na prodajo vaših izdelkov ne morete vplivati drugače, kot da na lokacijo postavite nekaj vidnega in s tem privabljate kupce. Včasih stojalo pošljete dobaviteljem po celem svetu. Takrat predvidite neko življenjsko dobo take postavitve in ne pričakujete, da bi komplet kadarkoli dobili nazaj.

To je le eden od primerov. Vsakdo pa ve, za kakšen namen bo uporabljal ta stojala in za to je pomembno, da izberete prav.

Svetujemo izbiro roll-up stojal!

Roll-up stojala po uporabnosti in tudi v ceni prehitijo pingvin stojala. Plakat je zaščiten, postavitev enostavnejša, cenovno pa so nekateri modeli ugodnejši.

Pokličite našega svetovalca, pišite na mail ali nam sporočite preko obrazca.

Kontakt z našimi prodajniki za hiter odgovor:

Kontaktno Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Kontaktni telefon (obvezno)

Podjetje (obvezno)

Naslov sedeža podjetja (obvezno)

Sporočilo:

tel.: 04/512 61 39 mail: info@graficni-butik.si

Roman: 041 507 282 roman.stremfelj@graficni-butik.si
Klara: 031 597 544 klara.stremfelj@graficni-butik.si
Urša: 031 597 677 ursa.benedicic@graficni-butik.si

Ko se prijavite, boste v vaš e-poštni predal prejeli sporočilo v potrditev. Če ne potrdite prijave, ne boste nikoli prijavljeni. Lahko se tudi kadarkoli odjavite.

Pin It on Pinterest

Share This