Prodajno mesto vaših izdelkov.

O tem, da je spletna stran zelo pomembna za podjetje in uspeh v prodaji, smo že pisali v prispevku Spletna stran – center uspešne prodaje. Da lahko stranke naše izdelke najdejo na enem mestu in jim ni potrebno zapravljati nepotrebnega časa za iskanje, je super rešitev spletna stran z dobro uporabniško izkušnjo. Da pa željeni izdelek brez zapravljanja časa tudi naročimo, pa je zelo uporabna v spletno stran integrirana spletna trgovina.

 

Spletna trgovina – prednosti pred drugimi oblikami spletne prodaje.

Vedno več je podjetnikov, ki prodajajo preko različnih družbenih omrežij in spletnih portalov. Največkrat so to Facebook, Bolha, YouTube in različne spletne strani. Prednost spletne trgovine je, da so vsi vaši izdelki zbrani na enem mestu in vedno na istem mestu. Ob posameznem izdelku so v opisu na voljo vse informacije o izdelku, stranke pa lahko vedno preverijo tudi zalogo želenega izdelka in dobijo informacijo o dobavnem roku.

Podjetniku pa spletna trgovina omogoča, da lahko preverja, kaj njegovi kupci iščejo, kaj kupujejo in kaj jih zanima. Preveri pa lahko tudi, kaj jih ne zanima in katerih izdelkov kupci ne kupujejo. Tako lahko izboljšuje svojo prodajo in prilagaja izbor izdelkov glede na zanimanje in povpraševanje. Prav tako lahko dobi informacijo, kdo kupuje v njegovi trgovini, pridobi podatke o svojih strankah in jih stalno opozarja na novosti. Na tak način lahko pridobiva vedno nove in nove stranke, ter ohranja že obstoječe.

Kmalu tudi pri nas …

V Grafičnem butiku Škofja Loka se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo in prodajo izdelkov in storitev za pospeševanje prodaje in uspešen marketing naših strank. Spletne trgovine sicer do sedaj sami še nismo imeli, saj je ponudba naših izdelkov zelo dinamična in vsako naročilo povsem drugačno. Zavedamo pa se, da bi s spletno trgovino tudi mi marsikomu prihranili kakšno minuto časa in energije, ki jo porabi za iskanje, telefonske klice, pisanje elektronskih sporočil ipd. Prav zato smo intenzivno razmišljali kako zgraditi sistem, ki bo omogočal naročanje tudi naših izdelkov.

Kmalu bo tako na naši spletni strani Grafični butik Škofja Loka zaživela spletna trgovina.

In kaj bo v naši spletni trgovini drugače? Vsak izdelek, ki ga boste v njej lahko našli, bo poleg opisa predstavljen tudi v videu. Video vam bo tako v pomoč pri izbiri pravega izdelka. Seveda pa se lahko kadarkoli obrnete tudi direktno na našo ekipo. ?