Promocijski pulti
Množično uporabljeni izdelki za predstavitve izdelkov in degustacije!

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...

 

Kjer koli se pojavimo s svojimi izdelki in storitvami, poskrbimo, da nas kupci opazijo. Potrebujemo odličen pripomoček, s katerim enostavno stopimo v ospredje in vzbudimo pozornost kupcev. Reklamni pult lahko postavimo kamorkoli, najpogosteje se uporablja na sejemskih prireditvah in v trgovskih centrih. Praktičen je za predstavitev izdelkov in storitev, ob katerem lahko aktivno komuniciramo s strankami, ali pa pult enostavno postavimo na stran in tako služi le kot raztavni pult.

V naši ponudbi sta na voljo dva reklamna pulta. Reklamni pult S je manjši pult s krožno ploskvijo in je za obiskovalce dostopen z vseh strani.
Pri večjem reklamnem pultu XL pa so na voljo priročni dodatki.  Dodamo mu lahko logo enoto, s katero smo vidni že od daleč, ter polico v notranjost pulta, na katero lahko odlagamo naše osebne stvari ali razne predmete, ki jih ne želimo neposredno pokazati obiskovalcem, vendar jih ves čas potrebujemo na dosegu roke.

Reklamni pult XL ima odlagalno površino ovalne polkrožne oblike, obiskovalci pa do pulta dostopajo s spredne strani.

Ko obiskovalci obiščejo naš promocijski prostor, je prva stvar, ki jo zagledajo, izgled tega promocijskega prostora. S poljubno grafiko brez težav oblečemo katerikoli reklamni pult iz ponudbe. Tako opremljen promocijski prostor izgleda zelo imenitno in privabi obiskovalce. Grafiko lahko zaščitimo z UV zaščito, ki preprečuje bledenje in ščiti tudi pred mehanskim praskanjem.

Dizajn za vaš reklamni pult lahko oblikujete sami, pri čemer veljajo določena pravila. Predloge za oblikovanje skupaj z navodili lahko najdete na naši spletni strani. Lahko pa po vaših željah to delo opravijo tudi naši oblikovalci.