Namizna in stenska stojala za prospekte
Izpostavitve promocijskega tiskanega gradiva

Stojala za prospekte, da izpostavite prospekte in ostalo tiskano gradivo na prodajnih mestih, sprejemnih pisarnah ipd. Namizna stojala in stenski modeli so izdelana iz polistirola.

Če iščete druge oblike stojal, poglejte še našo ponudbo talnih zložljivih stojal na tej povezavi.

Namizna stojala in stenska stojala za prospekte srečamo praktično povsod, kjer imajo pristop naše stranke. Namizna stojala so postavljena na mizicah v čakalnicah, kjer imajo kupci čas brati in jim je dolgčas. Obenem pa stenska stojala lahko postavimo tam, kjer namizna nimajo prostora.
S temi stojali se uredi prostor, kjer so izpostavljeni tiskani promocijski materiali. V vsakem trenutku imamo hiter pregled nad vsebino stojal in takoj vidimo, če je kakšnega gradiva zmanjkalo. Pomembne informacije za naše kupce so vedno na voljo.
Stojala so lahka in cenovno dostopna, zato se lahko premikajo in ob poškodbah tudi enostavno, brez hudih finančnih pretresov zamnejajo z novimi.

V ponudbi imamo velikosti A4, A5, zgibanke, z enim ali več predali, stensko ali namizno izvedbo. Vsa stojala za prospekte so izdelana iz polistirola.

Na ta stojala se lahko tudi s posebnimi postopki dotiska logotip ali drugo pomembno obvestilo. Izdelek je množično prodajan in skoraj neverjetno bi bilo, da se z njim še niste srečali.

Mnogi kupci uporabijo stojala za prospekte za montažo na sejemske postavitve. Nekateri sejemski prostori so zelo izvirni, in ti izdelki ustrezajo čudovitim kreativnim idejam načrtovalcev sejemskih stojnic. Stenske izvedbe imajo že pripravljene luknje za vijake. Videli smo že nešteto krasnih rešitev, kjer je tiskano gradivo postavljeno dobesedno “pred nos” obiskovalcem in potencialnim kupcem. S fiksno namestitvijo se tudi prodajni referenti bolje znajdejo. Vsak kos reklamnega gradiva je vedno na svojem mestu in prodajalec takoj ve, kje ga dobi in ponudi stranki najboljšo rešitev.

Našo ponudbo stalno širimo. Če vam namizne in stenske izvedbe ne ustrezajo, poglejte še našo ponudbo talnih zložljivih izdelkov za tiskovine.

Seveda pa vam natisnemo tudi prospekte, če nimate svojega tiskarja.

 

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...