Ustvarite in realizirajte dober marketinški načrt in si zagotovite povečanje prodaje

Novo leto – nov začetek – novi izzivi – novi uspehi – nove stranke – VEČ DENARJA !!

 

Ste se kdaj vprašali, zakaj imajo nekatera podjetja veliko strank, ogromno naročil, zavidanja vredne številke na računu? Kako jim uspeva, da še kar rastejo? Ne razumete, zakaj drugim ne uspe enako?

 

Ključ do uspeha je v dveh pomembnih korakih!

Prvi korak: ustvarite prepoznavnost

Drugi korak: ustvarite kredibilnost

 

In tukaj nastopimo mi – Grafični butik Škofja Loka.

 

Skupaj lahko ustvarimo marketinški načrt, s katerim poiščemo optimalne načine komunikacije s ciljno publiko za najmanjšo možno investicijo.  Aktivnost seveda po tem načrtu tudi realiziramo.

Zakaj lahko to naredimo? Ker imamo za sabo 23 let izkušenj na tem področju. V tem času smo v izobraževanje naše ekipe investirali že več denarja, kot je strošek fakultete do diplome. Za nami je veliko uspešnih projektov, ogromno testiranj in kopica zadovoljnih strank. In ker vemo, da je v marketingu potrebno testirati, pa se kljub temu izogibamo nesmiselnemu zapravljanju denarja.

 

Včasih se je težko odločiti za pomoč pri oglaševanju podjetja, izdelkov in storitev.  Naj vam bojo pri odločitvi v pomoč vprašanja, ki smo jih pripravili za vas.

  • Ali vaš končni dobiček dosega vaše zastavljene cilje?
  • Bi si želeli zaslužiti več, pa nimate časa, da bi iskali za vas najboljše načine oglaševanja vaših izdelkov in storitev?
  • Ne veste točno, kako bi se lotili pravega načina oglaševanja izdelkov in storitev?
  • Imate dober načrt, kako bi oglaševali vaše izdelke in storitve, pa tega nimate možnosti ali časa realizirati?
  • Ste preizkusili že ogromno načinov oglaševanja, želenega učinka pa kar ni?

 

Ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z da?

Potem je vse, kar morate storiti, to, da nam opišete vaše izdelke in storitve. Na podlagi tega vam bomo pomagali pravilno pristopiti ter optimalno investirati v vaš marketinški proces, ki bo prinesel rezultate.

 

Dajte strankam možnost, da vas spoznajo in vam zaupajo.