Kako izdelati spletno stran

Odgovor na pogosto vprašanje podjetnikov

Veste, da je spletna prisotnost zelo pomembna. Ne veste pa kako se lotiti, da ne bo investicija prevelika, vseeno pa boste prisotni.

Uporabite partnerski program s predlogami. Z njimi boste enostavno gradili svojo spletno stran kar sami. Več kot 800 predlog je zagotovilo, da boste našli kaj za sebe.

Kaj lahko naredite sami

Kako izdelati spletno stran, ko vam misel na to, da morate pripraviti gradivo za izvajalca, izvajalcu razložiti in pojasniti svojo dejavnost, izdelek ipd. predstavalja nočno moro?

Brez skrbi, lahko je tudi drugače!

Čisto sami lahko sproti in počasi, tako kot ideje sledijo vašim razmišljanjem, povsem enostavno sestavite svojo lastno spletno stran.

Ob tem pa vam stojimo ob strani in vam pomagamo, ko potrebujete pomoč.

 

 

Uporabite vodiča za izdelavo svoje strani!

Kot vodnika pri izdelavi svoje lastne spletne strani imate vedno na voljo človeka na drugi strani telefona.

Preko oddaljene podpore se povežemo k vam in vam v živo, pred vašimi očmi, pokažemo rešitev vaše zagate.

Pri vsakem delu včasih pridemo do točke, ko ne vemo kako naprej. Precej udobno je, če lahko takrat nekoga vprašamo za nasvet ali pomoč.

Ureditev vseh tehničnih zadev
registracija domene in najem strežnika

Če se ne ukvarjate s spletnimi težavami vsak dan, verjetno niste preveč domači s tehničnimi zahtevami. Te so temelj, da sploh lahko gradite spletno stran. Pri tem vam pomagamo brezplačno. Uredimo vse potrebno – Od ponudnika gostovanja ter registrarja spletnih domen pridobimo za vas ponudbo, na podlagi katere se potem odločite za storitev.

Postavitev sistema na strežnik
WordPress + MySql baza + WEBsite

Vse lahko postorite sami. Če to počnete prvič ali zelo poredko, lahko to fazo prepustite tudi nam.
Ko bo sistem postavljen, vas bomo naučili še uporabe in dela s sistemom.

Izdelava spletne strani
Ideje, gradivo, fotografije…

Tukaj se začne poezija vaše spletne prisotnosti.

Spletno stran gradite počasi, tako kot poteka tok vaših idej in ko imate na razpolago nekaj časa. Delate v ozadju, pripravljate besedilo, poiščete primerne fotografije ali jih naredite s fotoaparatom, in ko vam je stran všeč,  jo objavite k ostalim objavljenim.

Obiskovalcem vidna vsebina je vedno zaključena celota, vaše še ne dokončane vsebine pa so v ozadju, kjer jih spletni iskalniki že pregledujejo in spoznavajo, obiskovalci jih pa še ne vidijo.

Naši naročniki

poglejte nekaj vzorčnih primerov uporabnikov

Vse lahko postorite tudi
brez naše pomoči

Z malo truda lahko sistem postavite tudi sami. Če imate voljo in čas, potem vzemite spodnje prispevke kot priporočilo. Preverjeni strežniki in vrhunsko spletno orodje. 

Če pa te volje nimate, naročite naš paket in uredili bomo za vas.
Pokazali vam bomo način dela in vam stali ob strani!

Registrirajte domeno
in zakupite strežnik

Sodelujemo s podjetjem WEBICOM, zaradi dobre podpore, zanesljivih strežnikov, za wordpress optimiziranega delovanja…

Za registracijo domene in najem gostovanja priporočamo WEBICOM.

Za izdelavo spletne strani priporočamo sistem našega partnerja Elegantthemes.

Divi je registrirana blagovna znamka podjetja
Elegant Themes, Inc.

 

Divi

Vrhunsko spletno orodje

Webicom

Spletno gostovanje in registracija domen

WEBteh

Varnostne posodobitve, arhiviranje
in restavriranje

Promo video

Sestavite svojo ponudbo

Ponudbo si lahko izdelate sami, lahko pa nam sporočite vaše zanimanje in poslali vam bomo ponudbo. Vsekakor, če ne želite sami izdelovati spletne strani, lahko vse delo opravimo namesto vas.

Pokličete nas lahko na številko 04/512 61 39 ali 041 507 282, napišete na naslov info@graficni-butik.si ali enostavno kliknete na spodnji gumb in sami sestavite svojo ponudbo. 

LESCOMP d.o.o., Sveti Lenart 85, 4227 Selca | GRAFIČNI BUTIK ŠKOFJA LOKA, Stara Loka 31, 4220 Škofja Loka

Kako izdelati spletno stran

 

ob pomanjkanju časa

Spletno stran izdelujete, urejate, predelujete in dodajate vsebine sami, neodvisno od kogarkoli. Praktično vsak dan, ko dobite dobro idejo, lahko dodate nekaj novega ali kaj popravite. Brez dodatnih stroškov ali obveznosti. Vse to lahko delate v ozadju, obiskovalcem neopazno. Objavite šele, ko vam je res všeč! Vprašanje, kako izdelati spletno stran, je rešeno!

Povsem v vaši lasti

Vsaka ideja je zaključena celota

Brez zamudnih priprav vsebine

Vedno zaključena celota

Še tako malo vsebine je lahko zadosti. Nikoli ne ostane nedodelano.

Večinoma uporabniki začnejo z eno stranjo, na kateri so osnovni podatki, kakšna slika, mogoče video, vse skupaj lepo oblikovano in tako je nekaj časa.
V ozadju pa si že pripravljajo stran, ki nazorno prikazuje nek izdelek, pišejo besedilo, pripravijo slike ipd. Strani ni potrebno izdelati do konca. Če naprimer ugotovite, da bi vam ustrezala neka slika, lahko stran enostavno shranite, in nihče je ne bo videl. Ko si pridobite še manjkajoči fotografijo in ko je stran gotova, šele takrat jo objavite vidno za obiskovalce strani.

Največja nočna mora podjetnikov je pripraviti materiale za izvajalca, da se spletna stran izdela. Sedaj pa lahko materiale pripravljate takrat, ko se vam pokaže kaj resnično še manjka na strani.

Kako izdelati spletno stran

brez pravega znanja

V samem sistemu je kopica že pripravljenih predlog. Uporabniki so nad njimi navdušeni. Seveda lahko stran izdelujete tudi iz nič, predloge pa so namenjene pospešitvi izdelave. Nobena predloga ni zaklenjena. Vsako predlogo lahko preoblikujete po svoje. Spremenite lahko vse, od barv, slik, postavitve, velikosti, pisav, povezav … Lahko pa uporabite samo delčke predlog in iz njih sestavite povsem svojo obliko in postavitev.

Kako izdelati spletno stran? Enostavno, s predlogami, katere lahko prosto preurejamo!

 

Moduli

Sistem vsebuje preko 40 vsebinskih modulov. Moduli za besedila, slike, video, avdio, blog, gumbe, CTA, komentarje, kontaktne obrazce, delilnike, števce, galerije, portfolio, osebne predstavitve, izjave strank, sliderje … Neskončne možnosti oblikovanja in idej.

Vsi moduli so nastavljivi na različne načine. Pisave, barve, velikosti, odmiki, oblike, ozadja… Moduli in vsebina se lahko animira, prilagaja na pogled računalnika, tablice ali telefona, nastavlja za vsako napravo ločeno ali celo na kakšni napravi skrije.

Torej, kako izdelati spletno stran? Modularno, počasi in sigurno!