Izdelki za zaščito in reševanje
Namenjeni so kot pomoč pri organizaciji in hitrem posredovanju!

Dobro je vedeti!

Ogrodja zastav so narejena iz steklenih vlaken (fiberglass) ki je močno kot ribiška palica, razen pri malih modelih, kjer je spodnji del iz aluminija, kar pa zaradi dimenzije ni problematično.

Izdelki, ki jih je dobro imeti pripravljenje v upanju, da jih nikoli ne bomo potrebovali. Mogoče za kakšno vajo!

Izdelki za zaščito in reševanje

so nemanjeni boljši organiziranosti ob množičnih nesrečah, delovanju gasilcev ob požarih in podobnih neljubih dogodkih. Vsi izdelki v rubriki za zaščito in reševanje so izbrani z mislijo na praktično, hitro ter enostavno uporabo. Pospravljeni zasedeje izredno malo prostora in so lahko stalno prisotni v vozilih namenjenih za zaščito in reševanje.

Še posebno smo ponosni na naš brezrokavnik za vodjo evakuacije. Ta je zasnovan tako, da je v veliko pomoč laični osebi, ki se kar naenkrat pojavi v vlogi odgovorne osebe za evakuacijo. To je navadno oseba, ki je verjetno spoznala delo vodje evakuacije na izobraževanju ali kakšni vaji, vendar se dnevno s to “dejavnostjo” ne ukvarja. Zato je brezrokavnik opremljen tako, da se uporabnik v trenutku spomni vsega, česar se je že nekoč učil.
Da je izdelek res dober, priča dejstvo, da so ga že kopirali, izdelovali in promovirali. Idejo sta sestavila brata Andrej Štremfelj, v času snovanja izdelka Gasilski poveljnik občine Škofja Loka in poklicni gasilec, ter Roman Štremfelj, lastnik in vodja marketinga v Grafični butik Škofja Loka.