lesena solnica stojalo za sol in poper

Lesena solnica

21,20  + DDV

Količino nastavljate v košarici.
Glede na količino se vam v košarici preračuna tudi prava cena!

Popust velja od količine 1 do 5 kosov, 6 do 10 kosov, 11 do 19 kosov in od 20 kosov in več in se obračuna, ko je izdelek dodan v košarico.

Znižajte si ceno

Kako do želene količine in prave cene?

  1. Izdelek dodajte v košarico
  2. V košarici nastavite pravo količino
  3. Kliknite gumb "Posodobi košarico"
  4. Cena se avtomatsko spremeni glede na količino, če je tako določeno za izbrani izdelek

Postopek naročanja in varnost

  1. Z dodajanjem izdelkov v košarico in nastavitvijo pravih količin, sami sestavite ponudbo ki velja.
    S tem dejanjem v resnici niste še nič naročili.
  2. Ko prejmete ponudbo na e-poštni naslov, jo prejme tudi naša prodajna ekipa, ki preveri zalogo, dobavne roke, plačilne pogoje in ostale pomembne dejavnike varnega naročila.
  3. Kmalu (v delovnem času) bo nekdo stopil v kontakt z vami preko e-pošte ali po telefonu če bo potrebno.
  4. Šele po tem. če se z vsem strinjate in so zadovoljene vaše želje, ponudbo potrdite in naročilo se prične izvajati.

Lesena solnica je namenjena izgradnji blagovne znamke in ospeševanju prodaje. Stojalo za sol in poper je obvezen na vsaki mizi v gostilni. Zakaj ga ne bi izrabili še za namen pospeševanja prodaje. Lesena solnica je kompakten, lep izdelek. Obdelana je tako, da jo lahko očistimo tudi z vodo. Na lesu je lahko dodana gravura po želji ali tisk po šelji. Plošča iz akrilnega stekla pa nosi glavno sporočilo. Pravilno oblikovano sporočilo je močan dejavnik v marketingu. Še posebno takrat, ko je postavljen pred oči gosta. Gost ima ob čakanju na hrano čas in zavedno ali nezavedno se mu sporočilo vtisne v spomin.

Stojalo za sol in poper je označeno z gravuro ali tiskano. Tiskamo lahko na les, kovino, akrilno steklo, plastiko in druge materiale. Lesena solnica je izdelana s ciljem oz. na zahtevo, da se gostu pokaže neko novo pridobitev, nekaj boljšega. Iskali smo izdelek, ki bi ne bil moteč, katerega ne bi pozabljali postavljati na mizo ipd. Tako je ideja nanesla na obvezen sestavni del pogrinjka in izdelali smo izdelek imenovan lesena solnica. V živo je izdelek na ogled ob dobrem kosilu v Gostilni in piceriji Grapa.

Nekaj izdelkov je na zalogi, za večje količine pa je rok dobave nekoliko daljši, ker se izdeluje po naročilu. Za vsakega kupca se prilagaja grafika, gravura, vsebina sporočila in delno tudi sama obdelava lesa. Tudi izdelki iz zaloge niso obdelani do konca, ravno zaradi prilagoditev posameznemu naročniku.