Fotografija in izdelava fotografij

izdelava fotografij škofja loka

Poleg fotografiranja vaših izdelkov

Razvijemo tudi vaše posnetke!

Sledite nam na naši Facebook strani:

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”left” col_number=”auto” outer_color=”dark”]

Izdelava fotografij

Je danes v dobi digitalne tehnologije zelo pomembna. Ob izgubi telefona, okvari računalniškega diska ali drugih medijev, se prav lahko zgodi, da ostanete brez dragocenih spominov. Izdelava fotografij mora biti enostavna, hitra in poceni. Naročilo je enostavno, tako da za vas ne pomeni potrate časa.

Mobilni telefon

Izdelava fotografij iz vašega telefona je lahko sprotna in praktično vsakodnevna. Uporabite aplikacijo (kmalu na voljo), sproti pošiljajte fotografije vašega zanimivega dneva, tedna, dopusta ali drugih spominov in potrudili se bomo, da bo izdelava fotografij za vas postala užitek.

Spletno naročanje

Tudi preko spletne strani je naročanje fotografij enostavno. (kmalu na voljo). Program vas bo peljal do točke, kjer se vam odpre okno z vašimi fotografijami. Označite jih in same se bodo pretočile k nam. S tem bo izdelava fotografij tudi na ta način prijetna.

Seveda pa lahko fotografije prinesete tudi zapakirane na USB ključku ali kakšnem drugem mediju.

Ugodnosti

Napišite nam sporočilo v obrazec in obveščali vas bomo o ugodnostih. Še bolje pa je, da nam sledite na facebook strani, ki je mnogo bolj ažurna. Če ste “naši” na facebook-u, boste med prvimi obveščeni o aplikacijah in o akcijah.