Beach Flag zastave
Uporabne mobilne zastave. Hitra postavitev in enostaven transport!

Beach Flag – Dobro je vedeti!

Ogrodja za večje formate beach flag zastav morajo biti močna, zato uporabljamo kvalitetnejša ogrodja iz steklenih vlaken t.i. fiberglass-a. Tako ogrodje deluje kot ribiška palica, ki zdrži večje obremenitve upogibanja. Ogrodja iz votlih aluminijastih cevk ne zdržijo velikih modelov v vetrovnem vremenu. Pri malih modelih ni tako pomembno, zato imajo nekateri naši mali modeli spodnji del iz Alu cevi. Zgornji del pa je vedno fiberglass.
Vsi srednji in veliki modeli pa so obvezno v celoti iz steklenih vlaken!

Dobavni rok je okvirno 7 delovnih dni. Če se vam mudi, nam to sporočite in se bomo dogovorili o možnostih. Dobavni rok se lahko spremeni zaradi frekvence potrjenih naročil, praznikov, dela prostih dni ipd. O dobavi se lahko dogovorimo v okviru vaših želja in naših prostih kapacitet in možnosti.

Dobavni rok prične z dnem potrditve naročila in potrditve grafike za tisk oz. prejema vaših pripravljenih grafik za tisk.
Za dan dokončne potrditve velja 12. ura v dnevu. Po 12h je dan potrditve naslednji delovni dan.

Primerjalna tabela - ogrodja!
MODELIzvedbaFiberglass - spodnji delFiberglass - zgornji del
Kapljamala
srednja / velika
R-mbamala
srednja / velika
S-mbamala
srednja / velika
T-gomala
srednja / velika
Formamala
srednja / velika
ALSmala
srednja / velika

Ustvarite dober prvi vtis, izgradite blagovno znamko, sporočite nekaj pomembnega...

 

Beach flag zastave

Promocijski izdelek, ki ga lahko postavimo praktično povsod, kjer poteka kakršni koli dogodek, pa naj bo to veselica, koncert, športna prireditev, sejem ali kaj podobnega. Lahko jo postavimo tudi pred svoj poslovni prostor. Resnično kamor koli, kjer želimo, da nas opazijo.

Na voljo so reklamne zastave različnih oblik in velikosti.
Izbira podstavka je odvisna od naših želja in potreb.  Z izbiro primernega podstavka lahko zastave postavimo v notranje prostore, brez težav pa tudi zunaj. Na voljo so podstavki, ki se zapičijo v zemljo, postavijo pod avto, podstavki z vodno obtežitvijo pa so dovolj težki in stabilni, da reklamne zastave ne prevrne niti močnejši veter.

Reklamne zastave so cenovno ugodne, enostavne za transport ter enostavne za postavitev. Pakirane so v priročno transportno torbo, tako da jih imate lahko vedno s seboj v vozilu. Postavitev je hitra. Tako zastavo lahko postavimo ob vsaki priložnosti na skoraj vsako mesto.

Za gasilce, policijo in nujno medicinsko pomoč so na voljo specifične beach flag zastave. Ponudbo si lahko ogledate na strani Izdelki za zaščito in reševanje.

Reklamne zastave te oblike so že dolgo v uporabi. Zaradi svoje enostavnosti, vidnosti in lahkotnosti, so dobro prodajan promocijski izdelek. Razvoj beach flag zastav je napredoval. Upoštevale so se težave pri uporabi, tako da je celoten izdelek vedno bolj dovršen, materiali izboljšani, tisk platna pa obstojen.

Ogrodja, katera uporabljamo so iz fiberglass-a ali drugače, iz steklenih vlaken. Fiberglass je lahek in zelo močan kompozitni material, sestavljen iz plastike, ki je ojačana s steklenimi vlakni.